Word

WORD
Tenk at du har et fat, og slipper det gulvet, slik at det knuses. Ser du hvor fort ting kan gå i stykker? Så tar du alle bitene, og prøver å lime dem sammen gjen. Det tar lang tid og er mye arbeid. Når du er ferdig, kan du fortsatt se sporene etter hvor fatet var knust. Slik er det med oss mennesker også, det er fort gjort å ødelegge for seg selv og andre, og det tar lang tid å reparere. Du vil alltid sitte igjen med spor og sår som viser hva du har vært gjennom. Så husk på at et smil betyr ikke alltid at du er glad - men at du er sterk nok til å smile når det gjør vondt


- Augdahl

Feirer søte Sander

Da var man eneste jenta i guttebursdag da. Og jeg har det helt herlig. Feirer Søte sander! 

Hva gjør dere i kveld/natt ? 

-Augdahl 

 

Prom 2012Hadde en herlig kveld ! 

-Augdahl

Bimmcup

 

www.bimmcup.blogg.no 

- Augdahl

Det går som en berg og dalbane

Åheiiiii hvor det går med den opp og ned blogginga her! Jaja, det skjer vel kanskje ikke så mye interessant i livene våres for tiden da. Kan jo fortelle litt hva som har skjedd den siste tiden, selvom det ikke er så mye. Har vært masse med venner og har sunget på UKM. Spennende saker! 

Men nå sitter jeg hos kjæreste Tonje, skal sove her i natt. Selvfølgelig så sitter vi bare på ræva i sofaen og slækker med film. Men har kanskje tenkt til å være ltit kreative og ta litt bilder etterpå. Men får se hva som skjer. 

Jaja, velkommen til familien monkvik før dem skal på byn ! 

Hva gjør dere i kveld ?

-Augdahl

Redhead

Jeg vurderer veldig sterkt å farge håret mitt i denne fargen, men ejg vet ikke om jeg tør. Men så sa en venninne, man lever bare en gang. Og det er sant... Men hva synes du ? 

Vanlige hårfargen min er blond forresten :)

Soooo, what do u think ? 

-Augdahl

Stopp, ikke mobb

Er det en ting jeg alltid har vært ganske nøytral og nøye på, så er det at jeg ikke skal mobbe noen. Jeg, personlig har aldri blitt mobbet, men jeg kan forestille meg hvor smertefullt det er! For noen er det verre enn andre, og selvom noen av dem ler av det, så svir det innvendig. Og det er ting som lager brennmerker innvendig. Det er klart de vil blekne med tiden, men det vil alltid være ett arr. Og her er også en ting, hvorfor gidde? Hvorfor gidde å være med på å rive ned noen andres selvtillit for å ``bygge`` opp din egen, når du i virkeligheten bare skaffer deg fiender og falske venner. For det er det som skjer. Ingen tør og yppe seg med deg, pga at du kan få alle mot dem. 

Tumblr_lxek3kgnqc1r0kdeh_large

Mye kan skje, bare sørg for å holde negative og usmakelige meninger inne i deg. For omverden bryr seg egentlig ikke så mye hva DU har å si negativt om en annen person. 

- Augdahl


Måtte bare slenge med denne søte videoen av småbarna på en eller annen skole som synger (a) 

Bestevenninna spiller cod og skriker marihøne

Da har akkurat min kjære bestevenninne + tre kompiser trådd bena utafor dørterskelen. Så da var det plutselig litt stille her! Liv-helene har jo vært her i hele dag, og dagen har gått med til cod og mekking av brownies! Har ikke gjort noen ting av de tingene jeg egentlig skulle, så jeg tror morgendagens RLE prøve kommer til å gå til helvete. Men det er sånn det går når  ingen i klassen vet hva kapittelet handler om. Så årets RLE karakter kan jo bli spennende og finne ut hva blir! 

Men jeg må si en ting til ! Og det er at hvis du skal oppnå maksimal latterkrampe, få bestevennen din til å spille cod, og plutselig skrike marihøne! Jeg dør av den jenta her ass..


Supert bilde må jeg si !! Nydusja og slækk !

Dere har gjort i dag? 

-Augdahl 

Før du dømmer megFør du dømmer meg, ta på deg mine sko. Gå samme veier som jeg har gått. Bearbeid tapet av mennesker jeg har mistet. Ork å gå gjennom alle følelser og hendelser jeg har gjort. Snuble på alle steiner jeg snubla på. Reis deg alltid opp igjen og gå samme vei som jeg gjorde. Etter alt dette kan du dømme meg og mitt liv 
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits